'Mihalik Enikő' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Don’t know punk
A magyar szupermodell már számos címlapot meghódított. Szerepelt már a Vogue borítóján, aztán egymás után jöttek a felkérések. Ilyen volt például a Harper’s Bazaar, V magazin, Numéro, i-D magazin, Allure, Printemps, Tar magazine és bőven lehetne még mit sorolni!
Végre megérkezett Anna Dello Russo kollekciója
A H&M együttműködése neves divatházakkal és híres tervezőkkel immár szokássá nőtte ki magát. A designer gyűjtemény aktuális állomása az október 4-én a boltokba került, Anna Dello Russo tervei alapján készített kiegészítő kollekció, melynek bemutatóján a Divat.hu is részt vett.
Mihalik Enikő a Tél Királynője
A Harper’s Bazaar ismét a legendás fotós, Terry Richardson szolgálatait vette igénybe a novemberi számban.
Enikő visszahozza a nyarat!
Igazi pin-up lánnyá varázsolta a Bergdorf Goodman legújabb kampányában világhírű hungaricum modellünket, Mihalik Enikőt. A tűzpiros száj, a vörös haj, a szexi szerelések és a kacér pózok a 2011-es Resort kollekció ütőkártyái.
A magyar topmodell karrierje a kezdetektől napjainkig II.
Folytatjuk Mihalik Enikő eddigi munkásságának áttekintését. Az előző cikkben már megtudhattátok, honnan indult, most inkább a közelmúltra és a jelenre fogunk koncentrálni.
Enikő a backstage-ben nyilatkozik
Drága Enikőnket most nem a kifutón csodálhatjuk meg, hanem még a sminkszobában félkészen. Sokat nem kell rajta javítani, hiszen a magyar modell már nemegyszer bizonyította, hogy vakolat nélkül is csodálatos.
Filmsztár lett a magyar modell!
Mindig nagy örömmel tölt el, ha olyan divatanyagokat találok, amelyek valamilyen módon megidéznek egy-egy klasszikus filmet. Ebben a szezonban úgy látszik, nekem kedveznek a nagy magazinok szerkesztői, hiszen két olyan editoriált is találtam, amik a híres olasz rendező, Federico Fellini alkotásait elevenítik fel. Sőt, az egyikben egy magyar modell a főszereplő!
A magyar topmodell karrierje a kezdetektől napjainkig I.
Amikor eldöntöttem, hogy a magyar modellről írok, még nem gondoltam, hogy ekkora munka áll már a gyönyörű Mihalik Enikő mögött. Ki hitte volna annak idején, hogy az osztálytársai által oly sokat csúfolt, vékony kislányból egyszer nemzetközi modell lesz?
Enikő újra a művészetért vetkőzött
Egy igazán különleges fotósorozat látott napvilágot Mihalik Enikőről a 25 magazin tavaszi kiadásának hasábjain. A szecesszió legismertebb művésze, Gustav Klimt festményei ihlették meg a híres fotóst, Derek Kettelát, aki furcsa módon idézte meg a híres képzőművészt: Enikő meztelen testére festve.
Mihalik Enikő a kondi baby
Enikő kihagyhatatlan! Legalábbis, ha egy új magazin piacra kerülését vesszük figyelembe. Az angol The Gentlewoman első számában a magyar modell egy 80-as éveket idéző konditeremben pózol.
Fenékmarkolás Enikő-módra!
Gondolom, nem árulok el nagy újdonságot, ha azt mondom, a meztelen és erotikus fotósorozatokból álló reklámkampányok abszolút aranykorukat élik.
Modellkedj és háborúzz!?!
A New York Times T elnevezésű, leginkább divattal foglalkozó lapja nem régiben készített egy fotósorozatot Mihalik Enikővel. A képek témájául a new yorki nagyvárosi dzsungel és a katonai ruhák szolgáltak.
Hajrá Enikő! Újabb világhírű fotósorozat
Az amerikai Harper's Bazaarban Mihalik Enikővel jelent meg egy hosszú fotósorozat. A képek témája: a globális felmelegedés elleni harc, melyre Peter Lindbergh képei igyekeznek felhívni a figyelmünket.

Enikőre bukkantunk...
„Jé, ő Mihalik Enikő”- kiáltottunk fel, mikor az amerikai V magazin februári számát nézegettük. Enikő arca már szinte mindenhol megtalálható, aminek nagyon örülünk. A képek magukért beszéltek, és ki más, mint Ő van a középpontban!
Enikő töretlen diadalmenete
Mihalik Enikőt újabb világhírű cég kampányához fotózták. A Kenzo 2010-es tavaszi/nyári anyagának az arca, két másik nemzetközi modellel együtt, Liya Kebede-vel és Patrick Petitjeannal. A képeket pedig Mario Sorrenti készítette.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...