'Modell' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Elhunyt a modellguru
70 éves korában, a rákkal folytatott hosszas küzdelem után szombaton elhunyt a világ talán legismertebb modellügynökségének, az Elite Modelsnek az alapítója, John Casablancas.
Kate Moss testdublőrt használ
Egy világ omlott össze bennünk
Lázadó a kifutón
„Talpig feketébe öltözve beállítottam az összes első vonalbeli fotóshoz, olyanokhoz, mint Irving Penn. Azt mondtam nekik: Veruschka vagyok, Oroszország, Németország és Lengyelország határvidékéről jöttem. Szeretném látni, mit hoz ki az arcomból". - így indította nemzetközi karrierjét a 60-as években Veruschka von Lehndorff német grófnő, aki ezután a Vogue állandó modellje lett és olyan filmekben kapott szerepet, mint a Nagyítás, vagy az 1985-ös Frankeinstein mennyasszonya.
Christensen győzelme
Ki tudhatná jobban, hogy milyen a szexi, mint egy szupermodell? Helena Christensen karrierje során nagy tapasztalatot szerzett e téren, és tudását most a Triumph-nál kamatoztatja. Tizennyolcas karikával fel! Lássuk a kollekciót!
Országos modellfelfedező casting sorozat! (x)
Az Otp Junior bemutatja: Lisap Supermodell of the year 2012
2012 se marad Pirelli nélkül
A neves kalendáriumban ezúttal Mario Sorrenti munkáit csodálhatjuk meg.
Vonat alá vetette magát a tinimodell
A divatvilág nagy jövőt jósolt a 16 éves brit Gabby Josephnek. A Turn magazinban feltűnt szőke szépség szabadúszó modellként dolgozott az iskola mellett, és még éppen csak elkezdte fotómodelli karrierjét.
Új The Room editorial képek!
A The Room magazin legújabb (13-ik) számában Bruna Kazinoti remek fotóinak modellje Luka Badnjar, a ruhák pedig - a teljesség igénye nélkül- Lanvin, YSL, Marc Jacobs, Burberry modellek.
Elhunyt a híres modell!- Gyilkosság történt?
Hatalmas tragédia érte a modell világot, ugyanis elhunyt a brazil szupermodell, Jennifer Viturino. Még csak 17 éves volt, pénteken érte a halál.
Egy szupermodell értékei
Natalia Vodianova, a 29 éves szupermodell a nagyközönség számára nem más, mint egy nagyon gazdag és nagyon szép nő, akinek sikerült a világ egyik legjobban kereső modelljévé kinőnie magát. Ám ő mindezt a kemény munkájának és némi szerencsének köszönheti. Vajon milyen volt az élet, mely Oroszországból a legnagyobb divatkifutókig vezetett?
Nőies nők a divatfotósok előtt
Évek óta megy a huzavona, hogy a divatmodelleknek hogyan is kellene kinéznie. A tervezők szerint minél vékonyabb az adott modell, annál jobb, hiszen nekik általában egy élő, mozgó vállfára van szükségük, nem pedig egy formás nőre. Hisz a hangsúly a ruhán van, nem pedig a személyen, aki viseli.
A híres modell kígyót ölt? Videó!
Pórul járt az a kígyó, mely egy a plasztikáiról elhíresült modell mellébe harapott. Az ijesztő videó már hetek óta a neten kering, ám csak most jött az igazán sokkoló hír: a modell túlélte a harapást, a kígyó viszont belehalt saját támadásába.
Palvin Barbara, a fiatal hódító
Csak tizenhét éves, de máris a legnagyobb világmárkák bemutatóinak visszatérő vendége. Palvin Barbara bájos arcával már mindenkit elvarázsolt világszerte, egy külföldi magazin a hét modelljének is választotta korábban, s most végre hazájában is elismerik munkásságát, amelyet bizony idősebb pályatársai is megirigyelhetnének. Barbarát a Glamour Woman of the Year legjobb modell kategóriájában jelölték Axente Vanessa, Fórizs Adina, Mihalik Enikő és Srej Zsófi mellett. A fiatal modell őszintén mesélt szédületes karrierjéről és mindennapjairól.
Ellepték a csontvázak a kifutókat!
Valahogy éreztük, hogy a 'Teltebb nőket a kifutóra!' kezdeményezés nem tart majd sokáig! A híres forradalmárok - mint például Jean Paul Gaultier - vagy elfáradtak, vagy megadták magukat az általános eszméknek, miszerint minél vékonyabb egy modell, annál inkább személytelenné válik és annál inkább el lehet adni a bemutatott ruhát. De hol a határ?
Új trend?Ducik és transzvesztiták a kifutókon!
Hallottatok már Lea T-ről? Még nem? Pedig a legújabb Givenchy kampány sztárja! És ismeritek Toccara Jonest? A modellek között ők igazi különlegességnek számítanak. Hogy miért? Megtudhatjátok a cikkből!
Ismeritek Clement Chebernaud-ot?
Nos, Clement Chebernaud egy híres francia topmodell. Karrierje akkor kezdődött, amikor megkapta a nemzetközi Balmain kampányt. Nemsokkal később már a Prada és a Ferre arca lett.
Elhunyt az anorexiás modell
Sajnos a negatív példa most lett igazán negatív. Elhunyt a 28 éves Isabelle Caro, az anorexiás modell. Isabelle már 13 éves kora óta anorexiás volt, sokszor a halálból hozták vissza az orvosok a csontsovány lányt.
Régi idők sztárja újra a képeken
Már többször említettem nektek, hogy nagyon szeretem az olyan fotósorozatokat, amelyeknek van témája, valamilyen történetet vagy filmet szeretnének feleleveníteni. A következő editoriált azért szeretném nektek megmutatni, mert a filmtörténet egyik legmeghatározóbb alakját élesztették újra. Nézzük is meg, kiről van szó pontosan!
Két magyar modell a világhírnév kapujában!
Mindig örömmel tölt el, ha egy magyar modell arca köszön vissza egy-egy nemzetközileg neves divatmagazin hasábjairól. Szerencsére egyre több és több manöken nevét hallani egy-egy külföldi divatbemutatón vagy divatanyagban. Most két nagyon tehetséges modellt ismerhettek meg, akik így az év végén is tartogattak nekünk meglepetéseket!
Micsoda nő ez a férfi!!!
Manapság nagy divatja van az extrémitásoknak. Amikor azonban megláttam azokat a fotókat, amiket most nektek is bemutatok, leesett az állam. Rettentően zavarba ejtettek ezek a képek, azt hiszem erre szokás mondani, hogy tényleg nagyon extrémek. Nézzük meg, miért is olyan sokkolóak ezek a fotók!
Szupermodellek lepték el az angol Vogue-ot!
Habár még csak november van, egyre-másra látnak napvilágot a decemberi címlapok, különleges, ünnepi editoriálok. Az angol Vogue magazin decemberi számának borítójáról már olvashattatok egy összeállítást, most pedig egy nem mindennapi, igazán karácsonyi fotósorozatot szeretnék Nektek bemutatni! Nézzük meg, miről is van szó!
Palvin Barbara a jéghegy csúcsán
Értelmezhetjük szó szerint is a jéghegy csúcsát, de inkább úgy kell gondolni Palvin Barbara legújabb képeire, mint karrierjének egyik legkiemelkedőbb fotósorozata - méghozzá az orosz Vogue-ban!
Videó! Amit nem látsz a kifutókon!
Justin Wu, a New Yorkban, Párizsban és Londonban egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendő divatfotós nagy fába vágta a fejszéjét –a kanadai csodagyerek nem bír kreativitásával, és ezúttal kisfilmek rendezésére adta fejét. Eredeti érdeklődési körétől azonban nem távolodott el túlságosan – mondhatni, szemernyit sem, hiszen a különböző divatfővárosok divatheteinek zanzásított összefoglalóit készíti el.
Könyv készül Rosie Huntington-Whiteley fotóiból
Könyv készül a Transformers 3. új sztárjáról, Rosie Huntington-Whiteley-ról, aki egy igazán extrém fotósorozattal kápráztatja el a közönséget.
Ha a smink lehull…
Különleges fotósorozat készült nemrég a Harper’s Bazaar magazin számára. A világ legnépszerűbb és legkeresettebb szupermodelljei közül nyolc arra vállalkozott, hogy szupernaturálisan, azaz teljesen sminktelenül engedik magukat lencsevégre kapni. Lássuk ennek a merész akciónak az eredményét!
A tragikus sorsú modell
Lányok milliói álmodnak arról, hogy ők pózolhassanak a kamerák előtt, vagy éppen a legnagyobb nevek divatbemutatóin vonulhassanak a kifutón. Volt olyan, akinek összejött, de mégsem tudott vele mit kezdeni. Tanulságos történet következik!
Proenza Schouler napjainkban
Az amerikai divatház, bár napjainkban egyre nagyobb hírnévvel rendelkezik, mégsem tekint vissza olyan hosszú múltra, mint egyes cégek. A Proenza Schouler divatházat ugyanis csak 2002-ben alapították.
Modellek bukása a kifutón-Videóval!
Ámulva nézzük, amikor gyönyörű modellek sétálnak végig a kifutón szebbnél szebb ruhákban. Azonban nem minden alkalommal irigykedünk a manökenek szerepléseire, főleg ha annak bukás a vége…
Modelleké a jövő Hollywoodban? II.
Előző összeállításunkban már bemutattuk Nektek azokat a modelleket, akik a filmes karrierrel is megpróbálkoztak, kisebb-nagyobb sikerekkel. Most pedig kiderül, kik tartoznak a legújabb generációhoz, akik nemcsak a kifutót és a divatvilágot akarják uralni, hanem Hollywoodot is. Ismerkedjünk meg velük közelebbről!
Modelleké a jövő Hollywoodban? I.
Manapság már megszokott dolog, hogy egy-egy divatház egy filmsztárt kér fel termékeinek népszerűsítésére. De mi a helyzet a modellekkel? Őket is felkérik a rendezők egy-egy szerepre, hogy szépségükkel emeljék egy film sikerét? A most következő összeállításunkból minden kiderül.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...