'Naomi Campbell' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Betapasztották a modell száját
Megkötözték és ragasztószalaggal betapasztották a heves vérmérsékletéről ismert Naomi Campbell száját.
Anglia igazi királynői
Nők, akik uralják a szigetország divatvilágát és stílusuk hatalmas befolyással van nem csupán a britek, de az egész világ öltözködésére. Összeállítottuk Nektek azon 10 angol ikon listáját, akik mindezeknek a követelményeknek megfelelnek. Lássuk, kik Anglia valódi divatkirálynői!
Szupermodellek lepték el az angol Vogue-ot!
Habár még csak november van, egyre-másra látnak napvilágot a decemberi címlapok, különleges, ünnepi editoriálok. Az angol Vogue magazin decemberi számának borítójáról már olvashattatok egy összeállítást, most pedig egy nem mindennapi, igazán karácsonyi fotósorozatot szeretnék Nektek bemutatni! Nézzük meg, miről is van szó!
Négy szépség ugyanazon a címlapon!
Bizonyára tudjátok, hogy idén ősszel nem akármilyen címlapokkal rukkoltak elő a menő divatmagazinok. Mivel a divatrajongó közönségnek egyre magasabbak az elvárásaik a divatlapokkal kapcsolatban, így nem meglepő, hogy egyre jobb és jobb borítók készülnek. Most négy különleges címlapot szeretnék bemutatni Nektek, amiket egy magazin készített az idei őszi-téli szezonra!
Borzasztó képek a szupermodellről!Csak erős idegzetűeknek!!!
„Szeretek hibákat elkövetni és nem szeretem, ha példaképként beszélnek rólam.” –nyilatkozta egyszer Naomi Campbell. A híres szupermodell nem hazudtolja meg önmagát, újabban csöppet beteges hobbijának hódol, azaz összefirkált „hullákkal” fényképezkedik.
Naomi Campbell reflektorfényben
A csak Fekete Párduc néven emlegetett szupermodell stílusa és egyénisége mellett nem lehet szó nélkül elmenni –vagy utálják, vagy szeretik, de olyan, aki nem tudja, ki ő, talán nincs az egész világon. Ha nem is feltétlenül a divatiparban történő szerepléséért ismeri mindenki a nevét, botrányai és a pletykalapokban való szereplése miatt mindenképp híres –vagy hírhedt? Egy biztos: az Elite modellügynökség egyik leghíresebb felfedezettje modellként megállta a helyét.
Naomi Campbell férjhez megy
A gyönyörű modell Olaszországban mondja ki a boldogító igent leendő férjurának, az orosz mágnás Vladislav Doroninnak. Mi egy szentpétervári esküvőt is el tudtunk volna képzelni, de valószínűleg így is nagy buli lesz.
Naomi Campbell dupla hódítása
Naomi Campbell most igazán belehúzott! A sötét bőrű szépség egyszerre két ütős anyaggal jelentkezik az orosz Vogue áprilisi számában. Plusz a címlapon is ő szerepel. Vajon így kíván visszavonulni a topmodell?
Naomi ismét verekedett
A szupermodell Naomi Campbell (39) ismét kénytelen volt verekedés miatt a rendőrségen tölteni az éjszakáját. Lassan visszaesőnek számít.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...