'Olsen ikrek' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Amire a sztárok sem büszkék
Bár a sztárok mögött mindig dolgozik egy profi csapat, hogy a legjobb formájukat hozzák, de néha valahogy mégis sikerül a lehető legelőnytelenebb vagy a legnevetségesebb ruhákat magukra ölteniük. 2012-ben is bőven volt erre példa, főleg a vörös szőnyegen. Lássuk az idei top 10 legrosszabbul öltözött hírességet!
Dupla szépség, dupla siker
Mary-Kate és Ashley Olsen gyermekkoruk óta reflektorfényben élnek, gyerekszínészként kezdték karrierjüket, azóta azonban felnőttek és túlléptek ezen a szerepen. Mindig is híresek voltak meglepő és eklektikus stílusukról, védjegyükké váltak a bő ruhadarabok, a merész, mégis sikkes kombinációk és a hatalmas ékszerek.
Olsenék a turkeszban brainstormingoltak?
Ashley és Mary-Kate Olsen újabb kollekcióval rukkolnak elő.
Tanulj fiatal színésznőktől öltözködni!
Megfigyelhettük már, kik azok az amerikai színésznők, akik nagy hatást gyakoroltak a divat világára az elmúlt évtizedekben. Mi a helyzet a fiatalabb generációval? Összegyűjtöttük azokat a meghatározó, ifjabb amerikai nőket, akiknek öltözködését érdemes nyomon követni 2010-ben.
Mary-Kate és Ashley Olsen visszatért az alapokhoz
Az Olsen-testvérek bemutatták Row névre keresztelt saját márkájuk legújabb őszi/téli kollekcióját. A divatbemutató színhelyéül azonban a hollywoodi sztárpártól szokatlan módon nem egy fényűző termet, vagy egy divatos szállodát választottak, hanem egy névtelen, minden luxust nélkülöző manhatteni apartmant.
Bolondozás a kifutón
Nagyon sok jó kollekciót láthattunk a ma befejeződő New York Fashion Weeken, ahol már az őszi/téli divatba nyertünk bepillantást. Választásom azért esett Betsey Johnson showjára, mert ez volt az egyik legeredetibb bemutató és remélem, hogy ez a színes ruha kavalkád mindenkinek megszépíti a napját ebben a borongós időben.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...