'Ősz' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Vissza a 60-as évekbe!
A divat világában nem szokatlan az időutazás. Az őszi szezonban a 60-as évekbe repítenek minket vissza a neves divatházak.
Az ősz legtrendibb táskái
Egy régi mondás szerint kiegészítőkből sosem elég. Bizonyára nincs ez másképp Veletek sem. Mindannyiunknak van valamilyen gyűjtőszenvedélye. Vannak, akik órákat, mások cipőket gyűjtenek. Én és még szerintem sokan mások a táskákért rajongunk. Ebből kifolyólag most bemutatjuk Nektek a nagy divatházak által az idén őszre tervezett legszebb darabokat!
Lássuk, mit terveznek a nagyok az őszre!
Sosem lehet elég hamar elkezdeni az őszi-téli ruhatárunk átnézését. A nagy divatházak már most ízelítőt adnak, hogy segítsék a gardróbrendezést. Nézzünk meg pár jellemzőt, amelyek meghatározzák az idei kollekciókat.
Tedd színesebbé a hétfőket!
Bizonyára senki sem szereti a hétfőket, újra indulnak a szürke hétköznapok, és nagyon messzinek tűnik még a hétvége. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen egy-egy színesebb ruhadarabbal vagy kiegészítővel vidámabban kezdődhet a hét.
Öt kötelező őszi ruhadarab
Soha nincs túl korán ahhoz, hogy tervezni kezdjük a jövőt, és mivel nemsokára újra beköszönt a szeptember, így nem árt tudni, mik azok a ruhadarabok, amik idén ősszel nem hiányozhatnak a ruhatárunkból. Nézzük meg, mik lesznek a szezon slágerei!
Karlie Kloss
Karlie Kloss fejében talán már egész pici korában megfordult, hogy modell legyen, de akkor még biztos nem gondolta, hogy egyszer majd ilyen felkéréseket is kap, mint most a DKNY divatháztól.
4 dolog, amit semmiképp ne hagyj ott leárazáskor!
Ahogy véget értek az ünnepek és beköszöntött a január ismét a nagy leárazások idejét éljük. Ha a tél elején kinéztél valami szépet, de sokalltad az árát, most csapj le rá!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...