'Ötletek' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
VIDEÓ! Egy ruhát tudni kell viselni!
György Ábel, akit Varázslatos Megújulás című játékunk divattanácsadójaként, és sok-sok hazai videoklip (Hien, SP) gyártásvezetőjeként és stylistjaként már megismerhettetek, az Operabálon a ruhafelhozatalról mesélt, és arról, mire figyeljünk egy estélyi kiválasztásánál.
Harisnya-tippek vékony lábúaknak!
Most, a befejező részben megtudhatod, milyen harisnyát érdemes választanod, ha vékonyak a lábaid.h
4 téli divatbaki
Bár a neves tervezők kifutóin már nagyban tombol a tavasz és a nyár, nálunk bizony még jócskán tél van. Csizma, sapka, sál a mindennapi öltözködés része, de sajnos még mindig sokan elfelejtik, hogy nem csak a kabát alatt kell csinosnak lenni. Tippjeinkkel elárulják, mire figyelj a zimankóban! Nézegess képeket csinos összeállításokról!
4 dolog, amit semmiképp ne hagyj ott leárazáskor!
Ahogy véget értek az ünnepek és beköszöntött a január ismét a nagy leárazások idejét éljük. Ha a tél elején kinéztél valami szépet, de sokalltad az árát, most csapj le rá!
Mit viselj az első randin?
Izzadó tenyér, cikis hallgatási szünetek. Az első randevú elhagyhatatlan velejárói. És persze az órák hosszat tartó előkészületek, mikor a legfőbb probléma a megfelelő ruha kiválasztásában merül fel. Mi most segítünk nektek megtalálni a legmegfelelőbb ruhát úgy, hogy sorra vesszük a lehetséges kiszemelt pasikat.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...