'Paris Hilton' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Cipész a kaptafánál és Paris Hilton hol?
Nem tudjuk, melyik a rosszabb, ha a kisasszony énekel, botrányt okoz, vagy cipőt gyárt, mindenesetre most ez utóbbi apropóján került ismét a címlapokra…
Less be Paris születésnapi partyjára!
Míg mások a harmincadik születésnapjukat gyászosan fogják fel, az örökösnő hatalmas bulit rendezett és filmre vette az egészet. Paris Hilton nemhogy titkolta, hanem egy hatalmas bulival ünnepelte kerek évfordulóját!
Modellek,énekesnők és színésznők a tengerparton
Sminkben, profi fodrászok gyűrűjében, egy csodás fotóssal mindenki meseszép lehet a képeken. A kérdés az, hogyan néznek ki ezek a sztárok smink és Photoshop nélkül? A tengerparton lestük meg a sztárokat!
Ezt még Parisról se gondoltad volna! – képekkel
Mi az, amit megannyi balhé és botrány után el se tudnánk képzelni az örökösnőről?
Paris Hilton lenyúlta Louboutin ötletét!
Újabb utánzás a divatvilágban, tudjuk, megszokott dolog ez, a nagy divatcégeket és tervezőket utánozzák a kisebb, tömeggyártásra szakosodott márkák.
Paris Hilton újra szingli
Március közepe óta folynak a találgatások, hogy Paris szakított-e baseballjátékos kedvesével, vagy csak mosolyszünetet tartanak. Hol erre utalt a botrányhősnő, hol arra.
Paris Hilton túl szexi a braziloknak!
Reklámfilmben szerepel Paris Hilton, nem is akármilyenben, egy brazil sört népszerűsít. A választás érdekes, mivel a sört nem kifejezetten a női italok között tartják számon, az üzenet egyértelmű, a Devassát nők és férfiak is fogyasszák! A bökkenő csak az, hogy Parist így utólag túlontúl szexisnek találták…
Paris Hilton 29 éves lett!
Hihetetlen! Paris Hilton február 17-én betöltötte 29. életévét! Persze az örökösnőnek két születésnapi ünnepség is dukál: a jeles napon családjával, közeli barátokkal és rokonokkal, 20-án pedig egy exkluzív party keretében emlékeztek meg a botrányhősnő születéséről, sajnos nem a legfelhőtlenebb hangulatban.
Miből lesz a cserebogár?
Mostanában a sztárok gyermekei állnak a média érdeklődésének középpontjában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a hírességek is voltak gyerekek. Bár a mai fiatalító-technikáknak köszönhetően a celebek második fiatalságukat élik, de néha fel-felbukkan róluk egy gyermekkori fotó azokból az időkből, amikor még senki nem gondolta, hogy milyen kifizetődő lenne tőlük egy autogram, vagy egy hajtincs. Döntsétek el Ti, hogy melyik rút kiskacsa vált a legszebb hattyúvá!
A vásárlás duplán fogyaszt!
Biztos Veled is előfordult már, hogy egy egész napos vásárlás során jobban elfáradtál, mint egy konditermi edzés után. Ilyenkor semmi sem esik jobban, mint a lábaidat pihentetve új szerzeményeidben gyönyörködni. Hogyha emiatt kimarad egy edzés, aggodalomra semmi ok, ugyanis a legújabb brit felmérés szerint a vásárlás is fogyaszt!
Paris Hilton ismét öribarit keres
Úgy tűnik a híres milliárdos örökösnő az előző szériából már megunta az öribariját, és most újat szeretne maga mellett tudni. Az amerikai zenecsatorna februártól adja a valóság show-t, ahol a Hilton lány ismét 10 héten keresztül válogathat a potenciális jelöltek közül.
Illatozz és divatozz Paris Hiltonnal!
Paris Hiltonnak bokros teendői mellett úgy tűnik, parfümjeinek reklámozására és egy napszemüveg-kollekció megálmodására is jutott ideje. Kedvenc örökösnőnk első illatát 2004-ben mutatta be, és nemes egyszerűséggel a Paris Hilton nevet adta neki. Azóta több illata megjelent, most ismerkedjetek meg a legutolsó hárommal és legújabb szemüvegeivel.
Sztárok szerencsés kedvencei
Időről időre újabb divathullám söpör át a sztárvilágon, és nem hagyja ki az állatokat sem. Minden sztár büszkén mutogatja a házi kedvencét, és meglepően sok a hasonlóság köztük. Most épp – úgy tűnik – a mini kutyusok a legtrendibbek a celebeknél, például a csivava, mopsz, spániel, bulldog. Természetesen képviseltetik magukat a tipikus amerikai-álom kutyák is, a labradorok.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...