'Party' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Geldof lányok - botrány és csillogás
A divatszcéna állandó szereplői, a bemutatókon foglalt helyük van az első sorban, a bulvár pedig botrányaiktól visszhangzik… Pixie és Peaches körül mindig izzik a levegő! Ismerd meg a provokatív stílusikon Geldof lányokat!
Találd meg a megfelelő cipőt a bulira!
Biztos Te is kerültél már olyan helyzetbe, mikor egy buli előtt tökéletesen felöltözve már csak a tökéletes lábbelit nem találtad sehogy sem. A diszkóban viszont ugyanúgy megnézik a cipőd, mint bárhol, ezért nem árt résen lenned, ám a kényelem is fontos szempont!
Partiruha beszerzés indul!
Lassan két hónapja beköszöntött a nyár. Persze, sokszor nem ezt érzékeljük az időjárás viszontagságai miatt. Azonban már minden iskolában bezárták a kapukat a nyári szünet idejére, sőt az iskolák lassan újra nyitnak. Ezzel együtt megkezdődnek az átbulizott éjszakák...
Videó! Buliból buliba, strandról az éjszakába
Már láthattatok interjúkat a The Room partyról és a Bikini showról is, most egy hangulatjelentő klipet ajánlunk a figyelmetekbe.
Videó! Elvették riporterünktől a mikrofont
Ismét egy The Room partis videó, ahol riporterünk, György Ábel stylist egy pillanat alatt a mikrofon másik oldalára került.
Videó! Labancz Lilla augusztusban Pamela Andersonnal forgat
Emlékeztek, Labancz Lilla partira készülődését követtük nyomon sorozatunkban, melynek utolsó, befejező része következik. Kiderül, mit is öltött magára a színésznő.
Bulizz együtt Serdült Orsival! (x)
Az egész ország megmozdul Európa legnagyobb diákpartiján. Az április 17-én 17 órakor kezdődő bulilánc minden megye és Budapest legmenőbb klubjaiban tombol majd! Ne maradj le a TOP20 hazai DJ-ről, a fergeteges hangulatról, no és persze magáról a szépségkirálynőről, aki az esemény „háziasszonya” lesz.
VIDEÓ! Szerinted kinek volt magas sarkú a jele az oviban?
Lakatos Márk és Szabó Patrícia annyira jól érezte magát a Fashion Partyn, hogy a divatbemutató végeztével sem gondolkodott el a hazamenetelen, sőt, maradt a bulizós részen is. Hallgassátok meg, mit gondolnak a személyes kapcsolatok fontosságáról!
VIDEÓ! Less be a Fashion Party stylistjának munkájába!
A Fashion Party a Club Tao-ban órák múlva kezdődik, de a színfalak mögött már hatalmas a készülődés. 20.00-tól érkeznek a vendégek, addigra mindennek készen kell lennie. György Ábel, az est stylistja megengedte, hogy bepillantsunk az előkészületekbe.
Lássuk, kik buliztak a Women of the Year gálán!
A Glamour Women of the Year gálájáról egyetlen dolog hiányzott, Kiszel Tünde valószínűsíthetően dabasi ruhaszalonból származó estélyi ruhája. Mint ahogy azt a juj.hu videójának hála már az egész ország láthatta, Tünde és párja nem jutott be az eseményre. Hogy kik voltak az ajtón túl? Most megtudhatod.
VIDEÓ! David Bowie Magyarországon???
Abodi Dóra, aki nemcsak ruháival képviseltette magát a divatbemutatón, de személyesen is jelen volt, örül, hogy végre saját kreációit is megcsodálhatta kívülről is.
VIDEÓ! Fashion Party – a kulisszák mögött
Március 11-e estéje különleges, divattal teli este volt. A Club Tao-ban gyűlt össze a divatvilág apraja-nagyja, hogy együtt bulizzon és gyönyörködjön a felvonultatott ruhákban.
VIDEÓ! Réz András – a ruha nő nélkül mit sem ér
Réz András hihetetlenül ügyesen vágja ki magát provokatív kérdésekből, többek között éppen emiatt szeretjük. Másrészt azért, mert elképesztő rálátással rendelkezik mind a stílus, mind a design, mind az irodalom, mind a filmek világára, és ezekből valamelyest következően a divathoz is ért.
Fashion Party – együtt bulizott a hazai divatvilág
Nem túlzás azt állítani, hogy csütörtök este a Club Tao-ban jelent volt a divatszakma nagy része. Rengeteg ismert és elismert divattervező, stylist, sminkes, fotós és divatrajongó bulizott együtt.
Különleges lányok, különleges ruhákban - fergeteges buli vár!
Vajon öltöztet-e a műanyagpalack, lehet-e alkalmi ruha egy halomnyi faforgácsból, és gondol-e divatra bárki pár tucat kidobott CD láttán? Pedig ezek lomok mind itt találhatók körülöttünk. A világban naponta milliónyi tonna hulladék kerül utcára. Eredeti formájukban biztosan nem dobogtatják meg a lányszíveket.
Varázslatos születésnapi party Daisy Lowe-al!
Az ember lánya nem mindennap lesz 21 éves, pláne nem Angliában, ahol a valódi felnőtt státusz innen számítódik, és nem a 18. életév betöltésétől. Így volt ezzel Daisy Lowe, az angolok modell üdvöskéje is, aki eme nagy alaklom megünneplésére hatalmas bulit szervezett!
Egy csillogó party maximalistáknak
Ha úgy érzed, hogy az egész napi munka, tárgyalások, rohangászás után megérdemelsz egy stílusos lazítást, akkor nem vagy egyedül! És tudjuk is, hol találod meg, amit keresel:
Bulizz együtt a modellekkel!
Szeretnél együtt bulizni a legismertebb modellekkel? Most itt a lehetőség. hogy részt vegyél Magyarország egyik legnagyobb partyján, ahol a szépségipar sztárjai: modellek, stylistok, sminkesek, ügynökségek vezetői körében bulizhatsz!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...