'Prada' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
A méret a lényeg!
A legújabb trendeknek megfelelően a divatvilág vezető tervezői az őszi/téli és tavaszi szezonra előszeretettel készítettek oversized táskákat. Formai, szín- és anyagbeli megkötések híján csupán egy jellemzőre helyeződik a hangsúly, mégpedig a minél terjedelmesebb méretre. A feltűnő váll- és kézitáskák tökéletes kiegészítői a hétköznapi szetteknek, hiszen amellett, hogy igényes tervezést tudhatnak magukénak, még praktikusak is. Következik a mi toplistánk!
Palackba zárt szellemiség
Kedvenc márkánkat ruha, cipő és kiegészítő formájában szerezhetjük be. Ha azonban arra vágyunk, hogy testünket ne csak körülvegye, de körül is lengje az adott divatház szelleme, a legjobb megoldás, ha egy parfümöt választunk. Vessünk rá egy pillantást, mit kínálnak nekünk a ,,nagyok” az őszi szezonra!
Az olasz csizma és társai
A szeptember a divathetek hónapja, az október pedig az összefoglalóké. Előző két cikkünkben már megismerkedhettetek Amerika és Anglia legjobbjaival, ezúttal azonban egy vérbeli latin mixet tartogatunk a számotokra, hiszen Dél-Európa divatfellegvára ezúttal is bővelkedett érzelmekben és kreativitásban. Lássuk, kik azok, akik Itália földjén a legmélyebb benyomást tették ránk!
A Prada behálózta Pókemert
A divatmogul addig szőtte hálóját, míg a Pókember már nem tudott szabadulni belőle.
Újra divatba jön a magas talpú cipő?
Meglepő dolgot láttam a Prada legutóbbi bemutatóján. Hirtelen azt hittem, hogy káprázik a szemem, de kiderült: kísért a múlt.
Érzékiség és szexisség á la Prada
A többi luxusmárkához hasonlóan a Prada divatház is bemutatta idei őszi-téli kollekciójának kampányfotóit. A cég mostani koncepciója a szexisség fogalmának megjelenítése volt, amit már a kifutón is igyekeztek megvalósítani. Nos, nézzük meg, hogy teljesült-e ez az elképzelés a most napvilágot látott képeken!
A divatvilág legnagyobb női alakjai – III. rész
Feltételezem, mindannyian elgondoltunk már azon, hogy vajon kik számítanak manapság a legstílusosabb nőknek. Most bemutatunk három olyan divatikont, akik ha nem is a legstílusosabbak, de mindenképpen meghatározó tartóoszlopai a divat és stílus szent templomának.
Védekezzünk mintákkal a szürkeség ellen!
Senki sem ért úgy a nyomott mintákhoz, mint Miuccia Prada, aki az ’50-es évek hangulatát idézi fel legújabb, The Print Collection névre keresztelt vérbeli retró szériájával.
Ezt még maga az ördög is megirigyelné, és viselné
A Prada nem csak egy átlagos luxus márka, hanem egyenesen státusszimbólum. A milánói születésű divatcég legújabb 2010-es tavaszi-nyári kollekciója egyszerűen fenomenálisra sikerült. Csillogás és pompa, ez jellemzi a mostani darabokat. Kell ennél több a sikerhez?
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...