'Színes' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Vibráló színek
Íme, a magasztos dizájn ismérvei: merész színek, pazar megjelenés, ragyogó külső.
Farsangi hangulat a kifutókon
Úgy tűnik, a divat legnagyobb alakjai már most farsangi lázban égnek! Nem csak mi, a tervezők is nosztalgiáznak még egy kicsit, és próbálnak nem belesüppedni az őszi, téli depresszióba. A hidegebb évszakra is színesen készülnek, olyan nem mindennapi formákkal és elborult stílusegyveleggel, melyek a színpadon, vagy akár a cirkuszban is megállnák a helyüket.
A trend, amely hihetetlenül színessé tesz
A neonmánia, úgy látszik, nem megy ki a divatból. A 80-as években élte virágkorát, de megjelenése évről évre lázba hozza a világot. Nézzük meg, a legnagyobb tervezők hogyan értelmezik újra a neon színeket.
A Sziget záróakkordjaként: a reggae
Mivel az idei Sziget Fesztivál kiemelt zenei műfaja a reggae, úgy gondoltuk, ebből az alkalomból mi is több figyelmet szentelünk neki. Ez a stílus ugyanis nemcsak a dalok, de a divat világában is maradandó nyomot hagyott, merőben új, élettel teli és kifejező irányvonalával.
Tedd színesebbé a hétfőket!
Bizonyára senki sem szereti a hétfőket, újra indulnak a szürke hétköznapok, és nagyon messzinek tűnik még a hétvége. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen egy-egy színesebb ruhadarabbal vagy kiegészítővel vidámabban kezdődhet a hét.
Légy színes egyéniség!
A mesék kihagyhatatlan eleme, és állítólag ha egyszer valaki rálelne a végére, még egy kincsesládát is találna. A szivárvány színei nincsenek korhatárhoz kötve. Persze nem arról van szó, hogy tetőtől talpig színárban kell úszni, mert az már túlzás, de egy-egy kiegészítőben még nem árt. Vessünk egy pillantást, hogy mit hordhatunk a legélénkebb színpompában.
Meztelen férfi és hiperszínes göncök
Hiperszínes, geometrikus mintákkal díszített tunikák, ruhák és selymek. Ez jellemzi Michael Angel új kollekcióját. Ám mi mégsem emiatt szeretjük ezt a kampányt. Szemünket jobban odavonzza egy félmeztelen férfi, akire izgalmasan tekeredik rá Emily Didonato, a még alig 19 éves modell. Fiatal kora ellenére elég hitelesen csinálja...
Visszacsábítás merénylete – újra éljük a 90-es éveket?
Mikor megláttam a Motel tavaszi-nyári kollekcióját, rögtön egy francia sorozat ugrott be. A Szerelmek Saint Tropez-ban egyik nagy kedvencem volt. Ezek a rövid, feszülős szoknyák pedig pont olyanok, mintha a sorozatból éledtek volna fel és invitálnának időutazásra minket. A '90-es évek feelingje újra hódít!
Szoknyadivat 2010 – milyen szoknyát hordj, és hogyan?
Télen kevesebben nyúlnak a szoknya után a szekrényükben, de reméljük, hamarosan elérkezik a tavasz, és ismét többen öltik magukra a legnőiesebb ruhadarabot. Mivel most tartanak a leárazások, és nem árt előre gondolkodni, időben felkészülni a következő trendekre. Ebben segítünk most Nektek!
Színek parádéja laza férfiak számára
Matthew Williamson maga a meglepetés. Tavaly a H&M-el karöltve tervezett férfiak számára, idén pedig saját márkájához csalogatja az erősebb nemet. Februárban, a London Fashion Week-en kerül bemutatásra a 2010-es tavaszi/nyári kollekció. A lepel lehullása előtt itt egy kis ízelítő belőle.
Versace és az Organikus Narancs
Megszokhattuk már, hogy a nagy divatházak olyan ruhákkal állnak elő néha, amit csak a legbátrabbak vehetnek fel. Néhány ilyen darabbal a Versace is büszkélkedhet, a 2010-es kora őszi kollekcióját dobta fel velük.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...