'Színésznő' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Hollywoodi ragadozók
Na ne gondoljuk egyből, hogy átváltunk természettudományos profilra a divat helyett, különben sincs az angyalok városában rezervátum. A világon mindig is voltak válások és gaz módon elszeretett férjek, miért épp az álomgyár A listás vadjai maradnának ki a sorból. Az idén Johnny Depp-et csalták lépre, Brad Pitt után szabadon. Nézzük, ki a pimasz csábító, aki levadászta az egyik legszexisebb hímet a világon.
Dior Metamorfózis
A legújabb kampányvideók főszereplője Marion Cotillard, aki immár harmadszor bújik Lady Dior szerepébe. Az eddig napvilágot látott anyagok között találunk izgalmas és roppant franciás werk videókat, illetve a legújabb webes dokumentáció egy exkluzívan a divatház számára készített rajzfilm, melyen a Dior története elevenedik meg, egy Marion Cotillard által írt és énekelt dal alatt.
Hollywood csillagai
Divatszakma és filmszakma kezdetektől fogva szinte elválaszthatatlan egymástól. Azonban míg divat létezik film nélkül, addig film nem létezik divat nélkül. A Victoria & Albert Museum ezúttal Hollywood 100 legikonikusabb kosztümjét gyűjtötte össze, melyek közül mi 10 kedvencet választottunk ki.
A narancsvidék cipői
Rachel Bilsont legtöbben Summerként ismerik az Orange County című sorozatból, mások pedig mint cipőtervező ismerkedtek meg a nevével. Nemrégiben piacra dobott egy saját tervezésű cipőcsodákat felsorakoztató kollekciót, amiben segítségére volt a neves tervező, Steve Madden is.
Megdöbbentően néz ki a Dallas iszákos Samanthája
Nem hittünk a szemünknek, mikor megláttuk a legfrissebb felvételeket a Dallas mindig alkoholpárába burkolt Samantháját alakító Linda Grayről.
Vége a botox népszerűségének?
Hollywood tele van hibátlan bőrű, örökifjú celeb hölgyekkel, akik még negyven felett is csodálatosan néznek ki, pedig saját elmondásuk alapján mélyen megvetnek mindenféle művi beavatkozást. Ezen hangosan felkacagtunk.
Lauren Conrad után szabadon itt az új divatikon
Ha szeretted a Laguna Beach című sorozatot, vagy még mindig rajongója, vagy az éppen utolsó évadját bemutató The Hillsnek, akkor itt az idő, hogy megismerkedj egy hasonlóval. Pontosabban a hazánkban is futó The City című sorozattal, és meghatározó szereplőjével Olivia Palermoval.
Penelope Cruz várandós!
Penelope Cruz ügynöke, véget vetve a pletykálásnak, megerősítette: a színésznő várandós, a negyedik hónapban van.
Eredendő szépség – Monica Bellucci
Monica Bellucci hosszú, fekete, hullámos hajával, nagy, igéző szemeivel, melyeket tökéletesen kiegészít érzéki, vörös rúzsa, még két gyerek és a negyedik X után is csodás alakjával az olaszos szépség tökéletes megtestesítője, egy ízig-vérig szenvedélyes, latin díva, aki nem csak színésznőként, de modellként is jelentős karriert futott be. A bella donnát élete és stílusa egyaránt figyelemreméltó jelenséggé varázsolja.
Az angyali Reese
Egy kedves, barátságos és közvetlen lány délről. És valóban, az image mögött a személyiség sem okoz csalódást, Reese Witherspoon az, aminek mutatja magát. Annak ellenére, hogy már számos kasszasikerű filmben szerepelt, elnyerte az Oscar díjat, és ma az egyik legjobban fizetett amerikai színésznő, soha nem szállt el magától. Stílusa és életszemlélete egyaránt példaképpé emeli őt.
Kleopátra a Vogue címlapján
Bizonyára minden divatrajongó epekedve várja már az év legfontosabb divatkiadványát, a Bibliát, vagyis a szeptemberi Vogue-ot. Mi most lerántjuk a leplet arról, kit láthattok majd az amerikai magazin címlapján. Nézzük, ki az a szerencsés színésznő, aki lehetőséget kapott, hogy a borítón mosolyoghasson!
Egyszerre három címlappal tér vissza a Pretty Woman
Julia Roberts nem túl gyakori szereplője a divatmagazinoknak. Mióta megszülettek gyermekei eltűnt a rivaldafényből, kevés filmszerepet vállalt el, és ritkán jelent meg a jelesebb eseményeken. Most azonban visszatért. Az amerikai Elle magazin szeptemberi számában különleges fotósorozat jelenik meg a színésznőről. Nézzük meg kicsit közelebbről a képeket!
Kristen Stewart nem fél egy kis hajfestéktől
Az egész világ Alkonyat-lázban ég, így nem csoda, hogy milliók kísérik figyelemmel a főszereplő színésznő, Kristen Stewart stílusát. Kristen pedig még véletlenül sem untatja közönségét a megjelenésével: külseje időről időre drámai változáson megy keresztül! Most éppen bronzvörös árnyalatúvá festette tincseit!
Drew Barrymore, a tökéletes nő
Az amerikai Elle magazin legújabb számában a tökéletes jövőt szerették volna megjeleníteni, amihez a szerkesztők elképzelése szerint nem kell más, csak egy tökéletes nő és pár különleges ruhadarab. Nos, a képek elkészültek, nekünk csak annyi a feladatunk, hogy eldöntsük, sikerült-e elérni a kívánt koncepciót.
Julianne Moore mindenkit megigéz
Ezek mellett a felvételek mellett egyszerűen képtelenség csak úgy elmenni!
Újra támadnak a vérszívók
Hallottatok már az Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő, új sorozatról, a Vámpírnaplókról? Vajon miben különbözik ez a vámpírtörténet az Alkonyat-filmektől? Vajon tényleg csak egy másolatról van szó? Most minden kiderül.
Tanulj fiatal színésznőktől öltözködni!
Megfigyelhettük már, kik azok az amerikai színésznők, akik nagy hatást gyakoroltak a divat világára az elmúlt évtizedekben. Mi a helyzet a fiatalabb generációval? Összegyűjtöttük azokat a meghatározó, ifjabb amerikai nőket, akiknek öltözködését érdemes nyomon követni 2010-ben.
Kicsit szorít, kicsit bevág – Miley Cyrus
Hason feszül, láb között bevág, avagy a rosszul megválasztott koncert ruci esete Miley Cyrusszal.
Catherine Zeta Jones megrútult?
Az utóbbi időben egyre több aggasztó kép lát napvilágot az egykor gyönyörű Catherine Zeta Jonesról. Hétfőn pl. a Film Society's Chaplin Award gálán kapták lencsevégre New Yorkban, és ijesztően festett!
Jessica Alba: bugyi nincs, masni van!
Jessica Alba megint megvillantotta hátsóját a fényképészeknek…
Cameron Diaz csupa láb
Szemmel látható oka van annak, hogy Cameron Diaz a második legjobban fizetett színésznő a világon. Lehet, hogy Emma Watson többet keres nála, de az biztos, hogy Emma 37 évesen nem fog úgy kinézni, mint Cameron.
Bekukkantunk Ellen Pompeóhoz a Grace Klinikából
Aki egy kicsit is érdeklődik a lakberendezés iránt, az ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ellessen néhány ötletet Ellentől, akit a Grace Klinika Meredith Greyeként ismerhetünk.
A Pletykacica bevadult
Időről időre körbejárják a netes társadalmat Taylor Momsen darkos képei. Legutóbb, pár napja a Vans Warped Touron lépett fel bandájával miniruhában és combközépig érő, szakadt harisnyában.
Jersey Shore: divatos a butaság?
Az MTV külföldön állítólag sikerrel futó sorozata, a Jersey Shore már annyira színvonal alattinak tűnik, hogy talán nem is lehet már alámenni. Az alaptörténet végtelenül egyszerű: fogj egy tengerparti házat, végy 8 egyszerű fiatalt, költöztesd őket össze és kreálj műbalhékat.
Catherine Zeta-Jones is levetkőzött végre
A férfiak álma 40 éves koráig várt azzal, hogy megmutassa magát.
Monica Bellucci terhesen is vetkőzik
A híres olasz színésznő kitárulkozik.
Nyár - Napfogyatkozás
Az első hivatalos poszter már megérkezett.
Megan Fox ruhában is képes pózolni!
A gyönyörű amerikai színésznő eddig inkább félmeztelen, erotikával túlfűtött fényképeivel hívta fel magára a figyelmet. (Gondoljunk csak az Armani kampányra.) Megan Fox most egy tőle szokatlanul visszafogott, mondhatni túlöltözött sorozattal jelentkezik az angol Harper’s Bazaar áprilisi számából. Talán ezzel is bizonyítani akarja, hogy elég érett egy komolyabb szerepre?
Kirsten Dunst Hollywood fénykorát idézi
Egy különleges életút kibontakozása Mario Testion kamerái előtt.
Csúnyácska kislány volt, ma dögös csaj
Az olasz Vogue márciusi számában egy rég nem látott ismerős kacsint ránk pajkosan. A fiatal lány nem más, mint a gyermekszínészként ismertté vált Dakota Fanning, aki bizony, a képek tanúsága szerint is, ifjú hölggyé érett.

hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...