'Tetoválás' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Mutasd a tetoválásod, megmondom, ki vagy!
Egy kis játékkal kedveskedünk Nektek! Újra divatba jött a sztároknál a tetoválás? Csak kapkodjuk a fejünket, hogy kinek hány kép, embléma, felirat vagy rejtett üzenet díszíti a testét. Most egy pár celebről rántjuk le a leplet és megmutatjuk, mit takargatnak a ruháik alatt...
Tetováláskalauz – 3. rész
Az előző részekben láthattátok a divatos és extrém tetoválásokat, most pedig bekukkantunk a sztárok világába is, milyen motívumokat rejtegetnek. Angelina Joile, David és Victoria Beckham, Pink, Britney Spears vagy Rihanna tetoválásai már közismertek – vagy azért, mert sok, vagy azért, mert különleges.
Tetováláskalauz – 2. rész
Az első cikkben már bemutattuk Nektek, honnan ered a tetoválás, és mi is az valójában, láthattátok, hol divatosak a tetkók, és milyen motívumok – egyszóval a szép és ízléses tetoválásokat, amelyek a leggyakoribbak és legnépszerűbbek.
Tetováláskalauz – 1. rész
Napjainkban az utcán sétálva már nem olyan ritkaság, ha tetoválást vélünk felfedezni az embereken, sőt mondhatni, hogy egyre inkább elterjed ez a művészeti ág (ahogy mostanában nevezik).
Tűvel festett művészet
Időről időre felvetődik a kérdés, hogy most trendi-e magunkra különböző mintákat varratni vagy sem. Minden érának megvolt/megvan a maga divatja a tetoválások terén is. De nézzük, hogy a 2010-es nyár miket tartogat számunkra!
Chanel-tetkó: a legújabb sikk
Karl Lagerfeld megint kitalált valami igazán izgalmasat és különlegeset. Legújabb ötlete nem más, mint a gyerekkorunkból jól ismert lemosható tetoválás átdolgozott változata. Így most már a bőrünkön is viselhetjük a Chanel-logót!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...