'trükkök' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Testalkat-tan IV. – X-alak
Ha benned van az úgynevezett X-faktor, az nem csak az éppen tv-ben futó tehetségkutató műsorban jó. Amint azt már sorozatunk első részében olvashattátok, a legideálisabb testarány, amit így vagy úgy, de bármely alkatból ki lehet hozni, az X-alak. Amíg azonban mind a négy másik típusnak különböző trükköket kell bevetnie ennek eléréséhez, az eredeti X-eknek semmilyen hókuszpókuszra nincs szükségük ahhoz, hogy tökéletes formában legyenek.
Testalkat-tan III. – O-alak
Testalaktan-cikksorozatunk harmadik részében az A és az I betű után most az O-alakúaké a főszerep. Megtudhatjátok, kik is tartoznak pontosan ebbe a kategóriába, és nekik mely ruhákat szinte tilos és melyeket tanácsos viselniük ahhoz, hogy hátrányukból varázsütésre előny legyen.
Testalkat-tan – I-alak
Sorozatunk első részében már megismerkedhettetek a testalaktan alapjaival, és ezen belül az első testalkattal, az A-alakkal. Ezúttal ugrunk egy nagyot az ABC-ben, és cikkünk második részében az úgynevezett I alakú lányok kapnak néhány hasznos tanácsot azt illetően, hogyan kovácsolhatnak hátrányukból előnyt, és hogyan hangsúlyozzák ki pozitívumaikat.
Öltözködés tippek méretproblémákhoz
Általános igazság, hogy mindenki arra vágyik, ami nincs. Van, akit az ég nem áldott meg hatalmas légzsákokkal, és ezért nem érzi teljesnek szépségét, mások pedig legszívesebben műtéti úton tüntetnék el az ősanya ajándékozta csodát. A most következőkben segítségetekre leszünk abban, hogyan fordítsátok hasznotokra a mellméret problémákat, és hogyan öltözzetek úgy, hogy a hátrány előny legyen!
Átlátszó tanácsok
A férfiak nagy része valószínűleg egyetért majd a következő kijelentésemmel: a kevesebb néha több. Igaz ez a ruhákra is, pláne akkor, ha olyan anyagokat választunk, amik többet mutatnak az átlagosnál.
Fókuszban a szépség
Hosszú órákat töltünk a tükör előtt azzal, hogy elkendőzzük testünk hibáit, miközben előnyeink kiemelése a figyelmet rögtön eltereli hiányosságainkról és a középpontba szépségünk kerül. Ennek eléréséhez nem kell más, mint néhány trükk és egy kis segítség, mire figyeljünk ha a „jobbik oldalunkat” szeretnénk másoknak megmutatni.
Házi szépségpraktikák a tökéletes randihoz
Bizonyára minden nő szeretne tökéletesen kinézni az első randin. Így nem csoda, ha az előkészületek órák hosszáig is eltarthatnak. A megfelelő ruha kiválasztása csak az egyik nehéz feladat, a kifogástalan frizuráról és sminkről nem is beszélve. Most olyan házilag is elkészíthető szépségtippeket mutatunk meg, amelyekkel garantáltan meghódíthatjátok a kiszemelt áldozatotokat. Nézzük meg ezeket közelebbről!
Házi praktikák a kánikulára
Végre elvonultak az esőfelhők és újra kitört a nyár. Ebben a kánikulai időben azonban oda kell figyelni a szervezetünkre is, hiszen ilyenkor másfajta törődést igényel, mint a hidegebb napokon. Nos, most bemutatunk olyan szépségtippeket, amik használatával jobban élvezhetitek a nyarat, és ami még jobb, házilag is elkészíthetitek őket.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...