'Twilight' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Az év legszexibb vámpírja
Világfájdalom tekintetében, kockás flanelingét tépi szél, miközben egy szál cigi lóg ki szájából. Igen, Robert Pattinson, bár még mindig élen jár, újabban azonban egy másik bőrkabátos vérszívó ejti rabul a női szíveket, mégpedig a Vámpírnaplók veszélyes szépfiúja, Damon Salvatore, azaz Ian Somerhalder.
Alkonyat mint tantárgy?
A vámpírok már az előszobában vannak. Bocsi, már a hűtőben turkálnak és a mi tévénken nézik a világkupadöntőt.
Vámpírok ihlette kampány Armanitól
New York városát ellepte a köd, utcáin pedig misztikus alakok suhannak el rendkívül divatos szerelésben. Habár még nem tudjuk milyen rejtéllyel van dolgunk, annyi bizonyos, hogy a vámpírvadászoknak Giorgio Armaninál kell először kérdezősködniük, a fotókért ugyanis elsősorban a tervező a „felelős”. A legújabb Emporio Armani kampányképeket a vérszívók inspirálták.
Kate Beckinsale, a vámpírlány
Kate Beckinsale nem egy olyan színésznő, aki könnyen túlzásokba esik. Ruhája mindig az alkalomhoz illő, kicsit visszafogott, elegáns, haja tökéletes – és igaz ez a sminkjére is. Elegáns, klasszikus, mégis vadító –lesd el, hogyan csinálja az Underworld bájos vámpírlánya!
Miért ne legyünk szerelmesek egy vámpírba?
„Egy szív megszűnik dobogni és egy új élet elkezdődik.” Négy regény, rekord mennyiségű eladott példány. Napjaink modern „Szerelmi története” pedig immár a negyedik, befejező résszel végéhez ért. Az utolsó Twilight alkotás azonban jól megszokott, „örök romantikus” jelenetei mellett egy különös, jóval sötétebb és félelmetesebb oldalát is megmutatja az olvasóknak.
Amikor a Hold eltakarja a Napot….
Azt semmiképpen sem állíthatjuk, hogy sokáig várakoztattak volna minket a folytatással a Twilight készítői, hiszen a stáb egymás után forgatta le az Újhold és a Napfogyatkozás filmkockáit. Habár közbejött még egy-két szereplőválogatás és rendezői székfoglalós játék is. Plusz a tömérdek újságcímlap és pletyka arról, hogy Robert és Kristen most tényleg együtt van vagy mégsem. De hagyjuk is a pletykákat, hiszen most a film a lényeg, hiszen itt van, és nem mehetünk el mellette szó nélkül.
Újabb szívtipró a Napfogyatkozásban
Az egyik új szereplő a sorozatban Booboo Stewart, aki Seth Clearwatert fogja alakítani az utolsó két részben. Vagyis új taggal bővül az amúgy is dögös farkasok falkája.
A borostás Kellan „Twilight” Lutz boxert villantott
Sokan az új Mark Wahlberget látják a fiatal sztárban, és ha belegondolunk, ez nem véletlen, hiszen korábban Mark is a Calvin Klein kigyúrt teste volt.
A világ legszexisebb bombázóinak listája
A Victoria’s Secretről senki sem mondhatja, hogy nem tudja, mitől bombázó egy bombázó, és milyenek az igazán szép lányok. Elég megnézni angyalkáit, akik a márka fehérneműit népszerűsítik számunkra. Az amerikai cég összeállította a legszebb bombázók 2010-es listáját.
Twilight eljegyzési gyűrűben kimondani az IGEN-t
Milyen romantikus, pont mint Edward és Bella esetében! Az Alkonyat fanatikusok számára már az sem lehetetlen, hogy Twilight gyűrűben mondják ki a nagy igent.
Új Eclipse előzetes
Jó néhány új jelenetről rántja le a leplet az előzetes.
Vanessa Hudgens és barátnői a címlapon
A Nylon magazin május számában egy hosszabb riportot közölnek Vanessa Hudgensszal, Ashley Greene-nel és Portia Doubleday-jel. A három grácia a magazin címlapfotóján is szerepel.
A Twilight sztár megmutatta tökéletes testét
Most biztos sok lány morzsol el egy könnycseppet a szemében, hogy szexi vámpírja, Emmet ledobta pólóját a fürdőszobában. Nos, sajnos ez nem egyikünk lakásában történt, hanem az Interview magazin stúdiójában.
Top 5 pasi – szerintünk
Nemcsak helyesek, hanem rendkívül divatosak is! Megmutatjuk Nektek, szerintünk melyik híres pasi öltözködik előnyösen és trendin. Persze, ez csak a mi képzeletbeli top 5 listánk, a Ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk!
Videó! Vajon vámpír lesz Bella?
Amerikában június 30-án lesz az Alkonyat trilógia premierje, hazánkban is várhatóan a nyárra tűzik ki a bemutatóját. Magyar nyelven ugyan még nem jelent meg a film előzetese, de akik már nem bírnak tovább várni, azoknak most megmutatjuk az angol trailert.
Robert Pattinsont az örökkévalóságnak!
Robert Pattinsonnal is bővül a halhatatlan sztárok tábora és jelen esetben nem a vámpír énjére gondolunk.
Csábítsd az ágyadba Robert Pattinsont!
Túl vagyunk a Valentin napon, ám sokan lehet még mindig szomorkodnak, hogy nem volt kivel eltölteni azt a bizonyos napot, nem volt kihez hozzábújniuk, átölelniük.
Ashley Greent meztelenül fotózták!
Az új év első hónapjában eljutottunk odáig, hogy nem csak celebparfüm jut minden hétre, hanem vámpír-, és vérfarkas-vetkőzés is. Legutóbbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy Kellan Lutz a Calvin Klein fehérnemű-modellje lesz, és alig telt el egy hét, máris itt a következő vetkőző Twilight-sztár, Ashley Green személyében. Ő azonban, társaival ellentétben, nem egy vezető divatmárkát, hanem egy üdítőitalt népszerűsítő reklám kedvéért vált meg ruháitól.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...