'Valentino' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Az orosz jégkirálynő visszatér
Lev Tolsztoj Anna Karenina című klasszikusát számos filmadaptáció feldolgozta már, egyik sem volt azonban igazán sikeres. Idén Joe Wright rendező próbálkozása azonban mintha átütő sikert ért volna el. Ez talán Tom Stoppard közreműködésének, talán Keira Knightley játékának köszönhető, annyi viszont biztos, hogy az idei őszi-téli trendekre már most nagy hatást gyakorolt a nálunk csak 2013-ban mozikba kerülő film.
Nagyon Disney!
Egy mondás szerint ,,a divat a kreatív énünk kifejezése.” Míg egy másik úgy tartja ,,a kreatív felnőtt az a gyerek, amelyik túlélte”. Divat, kreativitás és gyermeki én kapcsolatát mi sem bizonyítja jobban, mint a Harrod’s legújabb szenzációja.
A ruhásszekrény kihagyhatatlan darabja II.
Az előző részben megismerkedhettetek a LBD történetével, és hogy hogyan aratott egyszerűségével akkora sikert, amely még napjainkban is tart. Most a jelenre fogunk koncentrálni, és arra, hogyan alakultak a ruhával kapcsolatos szabályok.
Csipke póló Haiti megsegítésére
A Valentino divatház is belépett a Haiti károsultak megsegítéséért munkálkodók csoportjába. Az olasz cég egy csodás, fehér csipkepólót tervezett adománygyűjtés céljából.
Valentino örült sminkötletei
Idén Valentino meglepő sminkben küldte a kifutóra modelljeit, melyek mellett a ruhák másodlagos szerephez jutottak. Így fesd ki magad tavasszal!
Igazán kék- Avatar a divatvilágban!
Egy olyan nagyszabású alkotás, mint James Cameron Avatar című filmje, az élet minden területére kihat. Nem csak a 3D mozik élvezik hasznát és remélik az ilyenfajta technika továbbfejlesztését, most úgy tűnik a divatvilágban is megjelenik az Avatar hatás.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...