'Vásárlás' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
„Venni vagy nem venni? Ez itt a kérdés!”
A boltkórosság egyértelmű jele a csillapodni nem akaró vásárlási láz. Egyre magasabbra szökik, mígnem eléri a kritikus szintet, pénztárcánk kozmikus ürességét. Már-már azt hisszük, nincs menekvés, nincs gyógyír, mikor rádöbbenünk, a szérum saját szervezetünkből állítható elő. Úgy hívják, józan ítélőképesség. Sajnos bevásárló körútjaink alkalmával sokszor megfeledkezünk használatáról. Többek között erről tanúskodnak az idei Glamour-napok is.
Vásárolj a kirakatból
Az, hogy az üzletekben melyik terméket hova teszik, milyen messzire a bejárattól, állítólag egy külön tudományág. A CeBiten bemutatott Interactive Window Shopping projekt jóvoltából viszont már be se kell tenni a lábunkat az üzletbe, ha vásárolni akarunk.
Nagyvárosi vakáció
A nyár beköszöntével már mindenki nagyon készül a nyaralásra, a jól a megérdemelt pihenésre. Ilyenkor nem mindegy, mi kerül a bőröndünkbe, utazótáskánkba. Más-más ruhadarabokat kell vinni egy tengerpartra vagy egy nagyvárosba. Összeállításunkból kiderül, milyen ruhákat vigyetek magatokkal mindenképpen, ha éppen Milánóba, Rómába, Barcelonába, New Yorkba vagy Tokióba látogattok el.
Gyere Te is stylewalkolni!
A Stylewalker Nighton debütál a híres finn textilmárka a Marimekko. A Helsinki bázisú cég több, mint 50 éve létezik, de akkor került igazán a köztudatba, amikor a Szex és New York egyik epizódjában Carrie Bradshaw egyik jellegzetes mintájú bikinijükben tűnt fel. A szemfülesebbek egyébként rendszeresen elcsíphettek egy-egy Marimekko darabot Carrie lakásában. Annak örömére, hogy végre nálunk is kapható a finn márka, az Eventuell Galéria kollekciótörténeti előadást szervez az estére.

Kalapács alá került a Harrods!
Az elmúlt 25 évben egy kézben volt a híres Harrods, Mohamed Al Fayed üzletember tulajdonát képezte. Most azonban 1,5 milliárd dollárért kelt el.
Shopping közben aktívan sportolhatunk is
„New Yorkban élve szeretek gyalog menni mindenfele, tehát van edzőcipőm, ami megkönnyíti a lábam számára a dolgot, és fantasztikus menni benne!” – nyilatkozta a Voguenak Helena Christensen.
A mai menü: Divat blamázs sztár-módra
A High School musical sztárja ilyen olcsójános lenne?
VIDEÓ! Vásárlás és klipforgatás Hiennel
Láttuk a Megasztárban, majd később a Hal a tortán című gasztro-realytiben is, most pedig személyesen is megismerhettük a fiatal énekesnőt. Elkísértük Hient vásárolni, majd legújabb klipjének forgatásába is betekinthettünk. Tarts velünk!
Vásárolj jó áron designer darabokat az eBayen!
Nemrég még designer Barbie babákhoz juthattunk hozzá az internet segítségével, most pedig az elismert divattervező, Narciso Rodriguez nyit online shopot az eBayjel együttműködve. Persze az interneten keresztül vásárolni nem újdonság, a kollekció különlegessége abban rejlik, hogy a darabok kizárólag az aukciós weboldalon keresztül lesznek elérhetőek.
A vásárlás duplán fogyaszt!
Biztos Veled is előfordult már, hogy egy egész napos vásárlás során jobban elfáradtál, mint egy konditermi edzés után. Ilyenkor semmi sem esik jobban, mint a lábaidat pihentetve új szerzeményeidben gyönyörködni. Hogyha emiatt kimarad egy edzés, aggodalomra semmi ok, ugyanis a legújabb brit felmérés szerint a vásárlás is fogyaszt!
Márkák féláron
A legjobb outletek Európában
Hol vásárolnak a gazdagok? 4. rész
London, a vásárlás szerelmeseinek.
Hol vásárolnak a gazdagok? 3. rész
Berlin, az állandó változások városa.
Hol vásárolnak a gazdagok? 2. rész
Róma, elbűvölő kis üzletek.
Hol vásárolnak a gazdagok? 1. rész
Moszkva, a luxus és gazdagság új fővárosa.
Luxus vásárok
A kihagyhatatlan pompa
Armani új üzletet nyit a Fifth Avenue-n
New York, 4000 négyzetméternyi Armani.
A vásárlás csak a kezdet
Mall of the Emirates
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...