'Vera Wang' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Kabátbarát
Így október közepén már egyre hidegebbek a reggelek, és bizony ilyen időben már magunkra kell kapnunk egy kabátot is, ha elindulunk otthonról. Csak az nem mindegy, hogy milyet! Megnéztük, milyen kabátok hódítanak idén ősszel, és megkerestük a nagy tervezők által diktált trendi darabokat az itthoni üzletekben is.
Wang a nyoszolyólányokra is gondolt
A főszerep a menyasszonyé, de a nyoszolyólányokról se szabad megfeledkezni!
A divattervezők magánélete I.
Bizonyára ti is szeretitek a híres tervezőket, megvan a kedvencetek, akitől szívesen elfogadnátok egy-egy különleges ruhakölteményt. Arra gondoltatok viszont, hogy honnan merítenek inspirációt? Ki áll mellettük, amikor valamilyen új kollekció megtervezésére adják a fejüket? Most eljött az ideje, hogy eláruljuk nektek, kikkel is élnek boldogan a híres kreátorok. Összeállításunk első részében a híres női divatdiktátorok férjeikkel és élettársaikkal ismerkedhettek meg. Nézzük, kikről is van szó pontosan!
Tetőtől talpig feketében sétálj ősszel
A fekete szín bizonyítottan ismét divat. Nincs is erre jobb példa, mint Vera Wang kollekciója. Azonban jobb megállapítás azt mondani, hogy ez a szín nem trendfüggő. Sokkal inkább klasszikus, amit nagyon jól lehet variálni.
Zenész papák – modell gyerekek 3. rész
Soron következő összeállításunkban Zoe Kravitz tűnik fel. A sokat sejtető név hallatán a papa kilétét már el sem kell árulni
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...