'Versace' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Nagyon Disney!
Egy mondás szerint ,,a divat a kreatív énünk kifejezése.” Míg egy másik úgy tartja ,,a kreatív felnőtt az a gyerek, amelyik túlélte”. Divat, kreativitás és gyermeki én kapcsolatát mi sem bizonyítja jobban, mint a Harrod’s legújabb szenzációja.
A divat nem játék. Vagy mégis?
Egy különleges akció keretében 30 designer fogott össze, hogy a Children in Need alapítvány számára plüssmacikat tervezzen. Cikkünk véges hossza miatt mi most a 10 legjobb kreációt emeltük ki, melyek a világhírű Christie’s aukciós házban november közepén kerülnek kikiáltásra.
A fiatalság titka? Aludj a fagyóban!
Egyesek bármire képesek fiatalos megjelenésük konzerválásáért.
Versace felülmúlta önmagát
A kritikusok szerint a 2012-es tavaszi/nyári kollekció Donatella Versace eddigi legjobb munkája.
Sötét ősz a Versace-nál
Habár még csak július van, a divatházak már ontják a hűvösebb évszakokra tervezett kollekcióikat – köztük a Versace is.
Füstös szemek és durcás ajakak
Útjára indult a Versace Bright Crystal illatának kampánya.
Versace a H&M-nek tervez
Donatella Versace a H&M következő nagyágyúja. Az olasz tervezőnő „Versace for H&M” kollekciója női és férfi ruhadarabokat egyaránt tartalmaz majd.
Versace már a nyárra gondol....
Mi még ki sem hevertük, hogy elmúlt a nyár és kinn mínuszok tombolnak, a Versace tervezőinek már a nyár jár a fejében. Teljesen természetes, hogy már 1 évre előre megtervezik az új kollekciókat, csak a képeket nézegetve nehéz még ráhangolódni a nyárra.
Híres divatházak logóinak története II.
Előző összeállításunkból már megismerkedhettetek néhány nagyon híres divatház logójának nem mindennapi történetével. Most pedig újabb érdekes sztorikat tudhattok meg arról, hogyan választottak maguknak kezdetben a mára már ismertté vált márkák szimbólumokat! Nézzük meg ezeket közelebbről!
A divattervezők magánélete I.
Bizonyára ti is szeretitek a híres tervezőket, megvan a kedvencetek, akitől szívesen elfogadnátok egy-egy különleges ruhakölteményt. Arra gondoltatok viszont, hogy honnan merítenek inspirációt? Ki áll mellettük, amikor valamilyen új kollekció megtervezésére adják a fejüket? Most eljött az ideje, hogy eláruljuk nektek, kikkel is élnek boldogan a híres kreátorok. Összeállításunk első részében a híres női divatdiktátorok férjeikkel és élettársaikkal ismerkedhettek meg. Nézzük, kikről is van szó pontosan!
Tervezőbőrbe bújt modell
A modell: Iris Strubegger. A tervezők? Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel, Donatella Versace, John Galliano, Carolina Herrera, Rei Kawakubo és Vivienne Westwood. A Harper’s Bazaar számára készített különleges fotósorozaton csupán egyetlen ember látható, ő viszont több személyiségben is. És nem is akármilyenekben! Iris korunk legnagyobb divatikonjai bőrébe bújt, és az alakítása olyan jól sikerült, hogy kétségtelenül divat-Oscart érdemelne!
Egy divatház családi története
Olasz család, nagycsalád. Mindenki láthatott már olyan filmet, amiben ha összegyűlik az olasz család apraja-nagyja, ott bizony nagy a ramazúri. Azonban nem csak a filmekben, hanem a való életben is találhatunk olyan itáliai famíliát, ahol a rokoni szálak szakíthatatlanok. Ismerkedjünk meg a Versace-ház történetével!
A luxus mobiltelefonban ölt testet
2010. júniusában a Versace-luxus sajátos testet ölt az első érintőképernyős Versace mobiltelefon megjelenésével.
Milanói divathét-körkép II.
Második körben az elegánsabb, klasszikusabb kollekciókkal ismertetünk meg Titeket, korosztályra való tekintet nélkül. Garantáltan mindenki megtalálja a saját stílusát!
Trendi, fiatalos és ellenállhatatlan!
Korábban már beszámoltunk Nektek arról, hogy az olasz divatház Anglia legjobbnak kikiáltott modelljét, Georgia May Jaggert szerződtette le a tavaszi/nyári kampányfotók elkészítéséhez. A fiatal lányt személyesen Donatella Versace választotta a márka arcának, így Georgia ismét bizonyíthatta rátermettségét.
Donatella Versace: tudom milyen a tökéletes modell!
Donatella Versace kisebb meglepetést okozott, mikor közzétette véleményét a mai modell generációról. Állítása szerint rengeteg probléma van velük. „Nem elég egoisták” – mondta el. Gianni Versace húga kiálltja ki minden évben a legújabb topmodellt, így nem véletlen, ha tudja, mi a baj a mai lányokkal.
Kik állnak a nevek mögött?
Köztudott, hogy a XX. század évtizedei alatt megalakult, óriási divatházakat ma már nem az azt megalapító tervezők illetve tulajdonosok vezetik. Az idő múlásával, a cég kreatív igazgatói is váltják egymást, ezzel fiatalos lendületet, frissességet és új színt hozva a márka arculatába. Nem utolsó szempont az sem, hogy saját kreativitásukat kibontakoztatva, figyelembe kell venniük a cég tradicionális jellegzetességeit, s azt beleépíteni az új kollekciókba. Ezek a tervezők aztán már saját céget alapítanak, azt viszik tovább – vagy mindkettőt -, így helyet adva az új, tehetséges generációnak.
Versace és az Organikus Narancs
Megszokhattuk már, hogy a nagy divatházak olyan ruhákkal állnak elő néha, amit csak a legbátrabbak vehetnek fel. Néhány ilyen darabbal a Versace is büszkélkedhet, a 2010-es kora őszi kollekcióját dobta fel velük.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...