'Victoria Beckham' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Beckhamné önmagával versenyez
Ki Victoria Beckham legnagyobb ellenfele? Állítása szerint saját maga.
Victoria Beckham merész húzása
Ezúttal egy teljesen új, minden eddiginél merészebb oldalát mutatja meg a Harper’s Bazaar spanyol kiadásában.
Beckhamné megkéri az árát!
Az immár négygyermekes anyukának nemigen lesznek gondjai a konyhapénzzel.
Victoria Beckham mellé lőtt...
Hogy finoman fogalmazzak az új Victoria Beckham táskakollekció minden, csak nem divatos!
Anglia igazi királynői
Nők, akik uralják a szigetország divatvilágát és stílusuk hatalmas befolyással van nem csupán a britek, de az egész világ öltözködésére. Összeállítottuk Nektek azon 10 angol ikon listáját, akik mindezeknek a követelményeknek megfelelnek. Lássuk, kik Anglia valódi divatkirálynői!
Saját kreációiban pózol a focistafeleség!
Bizonyára tudjátok Ti is, hogy Victoria Beckham manapság szívesebben tervez ruhákat, mint énekel. Teszi ezt helyesen, hiszen mint kiderült, remek érzéke van a divathoz. Ő az a nő, aki sosem hagyja abba a munkát. Most pedig az amerikai Marie Claire magazinban mutatta meg, hogy szerinte milyen is egy igazi címlaplány!
Beckhamék a liftben csinálják! – videóval
Kinek ne jutott volna már eszébe egy-egy impozánsabb felvonóba lépve, hogy mi lenne, ha itt esnének egymásnak a párjával… A Beckham-házaspár át is lépte az ötlet szintet…
Divattervező és étteremvezető?
Hiába a sok rosszindulatú pletyka és alaptalan híresztelés, a Beckham házaspár között most talán nagyobb az egyetértés, mint valaha. A hírek szerint David nem egy, hanem két tervvel is előállt a 2011-es évre.
Victoria Beckham újra a Vogue címlapján
Immár ötödik alkalommal kérték fel a neves magazin szerkesztői címlaplánynak.
A divatvilág legnagyobb női alakjai – II. rész
A színészek, színésznők mindig nagy hatással vannak a nézőközönségre, főleg az öltözködés terén. A huszadik században azonban három olyan díva is akadt, akiknek öltözködési stílusa a mai napig alapvetően határozzák meg a mi álláspontunkat a divatról.
A sztárok köröm-villantásai
Ki ne imádna lakkozni? Francia, fekete, pink, piros vagy a sima pasztellszínek az örök kedvencek. Most megmutatjuk nektek, hogy a hírességek milyen árnyalatra festik a körmüket.
Victoria Beckham igazi divattervezővé érett
Victoria Beckham a New York Fashion Weeken vonultatta fel legújabb őszi/téli kollekcióját. Az ex-Spice Girl 2008 szeptemberében alapította meg saját ruhamárkáját, és a bemutatott kreációk láttán bátran kijelenthetjük, hogy divattervezőként még jobban megállja a helyét, mint énekesnőként!
Katie Holmes átváltozása
Katie Holmes a Dawson és a haverok Joey Pottereként lopta be magát a szívünkbe, de mióta találkozott Tom Cruise-zal, már csak Mrs Cruise-ként emlegeti őt a sajtó. Nézzük meg hogyan vált kedves szomszéd lányból a vörös szőnyeg igazi stílusikonjává!
Fehérneműk bűvöletében: Armanival
Az új szezon kampány-dömpingjéből természetesen az Armani sem maradhat ki és már ki is szivárogtak az első képek a 2010-es fehérnemű és farmer kollekcióról. A női modelleket Megan Fox, a férfiakank szánt darabokat Christiano Ronaldo mutatja be.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...