'Vivienne Westwood' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Rock’n Diesel
A Diesel a világ egyik legvidámabb és legkreatívabb márkája. Kampányai évről évre igazi színfoltot jelentenek a divat palettáján. Mindig valami újjal, valami ötletessel állnak elő, és képsorozataik a humort sem nélkülözik soha.
Kötetlen kötött
A tél megállíthatatlanul közeledik és bizony azok a vékony pulóverek egyre hidegebbnek bizonyulnak, ne is beszéljünk a nyári ruhatárból megmaradt ruhákról és felsőkről. Most megmutatjuk nektek, hogy nem kell fáznotok ahhoz, hogy jól nézzetek ki, lehettek vagányak, divatosak és magabiztosak didergés nélkül is!
Vivienne Westwood és a Rock ’n’ Roll
Azt régóta tudjuk, hogy Vivienne Westwood nem a visszafogottságáról híres sem megjelenésében, sem kreációiban. Éppen ezért tökéletes választás Georgia May Jagger, Mick Jagger lánya, mint új ékszerkollekciójának friss és fiatalosan vad arca.
Anglia igazi királynői
Nők, akik uralják a szigetország divatvilágát és stílusuk hatalmas befolyással van nem csupán a britek, de az egész világ öltözködésére. Összeállítottuk Nektek azon 10 angol ikon listáját, akik mindezeknek a követelményeknek megfelelnek. Lássuk, kik Anglia valódi divatkirálynői!
A divattervezők magánélete I.
Bizonyára ti is szeretitek a híres tervezőket, megvan a kedvencetek, akitől szívesen elfogadnátok egy-egy különleges ruhakölteményt. Arra gondoltatok viszont, hogy honnan merítenek inspirációt? Ki áll mellettük, amikor valamilyen új kollekció megtervezésére adják a fejüket? Most eljött az ideje, hogy eláruljuk nektek, kikkel is élnek boldogan a híres kreátorok. Összeállításunk első részében a híres női divatdiktátorok férjeikkel és élettársaikkal ismerkedhettek meg. Nézzük, kikről is van szó pontosan!
Hol vannak Vivienne Westwood gyönyörű ruhái?!
Bizonyára mindenki emlékszik Carry Bradshaw gyönyörű, Vivienne Westwood által tervezett esküvői ruhájára, mellyel nemcsak az ifjú menyasszonyt, hanem a közönséget is elkápráztatta.
Négy évszak Tündérországban
Ahol a vadak várnak című filmben a kisfiút szobafogságra ítélik, melynek hatására a négy fal közötti helyből saját kis varázslatos világot alakít ki magának Max a képzeletében. Valószínűleg Vivienne Westwood is egy ilyen mesebeli menedéket képzelt el, csak ő ruhákban fejezte ki ezt a belső álmot. Egyértelmű, hogy a szereplők és a kollekció stílusa között van összefüggés, elég csak a koronát megemlíteni, mely jelképe a kisfiú királyságának a filmben. Persze nem csak ez volt hatással a tervezőnőre, nekem a színek és a hangulat is megmutatkozik a kifutón. De a legfontosabb, hogy Vivienne a gyermekkori fantázia birodalmat próbálta visszaadni. Leginkább szerintem ez inspirálhatta őt.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...