'Vogue' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Bike To The Fall!
A koreai Vogue októberben megjelentetett divatanyaga egyszerűen elbűvölő. A koncepció újszerű és egyszerű. Biciklizzünk az őszbe Anja Rubikkal!
Fashion is my religion, Vogue is my Bible
Bár az október még javában tart, a novemberi címlapok már napvilágot láttak. A divat hiperaktivitása miatt a vezető újságok hónap közepén kiadják következő havi számukat, így bőven van időnk felkészülni a trend szeszélyes hullámaira.
Görbe tükörbe zárva: gyerek modellek
A Vogue ma már egy közismert szó, mely beleette magát mindennapjainkba. A nők és a férfiak többsége is tudja a világ fejlettebb oldalán, hogy mit is szimbolizál ez az egyetlen szó. DIVAT. Csak így, minden sallang, többletjelentés nélkül. A Vogue magazin évtizedek óta a modern nyugati nők divatbibliája volt. Az évek során a lap is fejlődött. Ma már gyerekkiadása is van…
Lady Gaga maga a Vogue!
Lady Gaga, aki a tavalyi évben a legnépszerűbb címlapfotókért járó titulust is elkönyvelhette magának, most a márciusi Vogue címlapján pózol, tőle szokatlanul visszafogott stílusban.
Felháborító fotók a Vogue-ban!
A decemberi Vogue francia kiadásában Cadeaux címmel jelent meg egy fotósorozat, melyben 6 éves kislányok pózolnak felnőtt nőként.
Stílustippek Brazíliából, csak Neked!
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki szereti az olyan divatanyagokat, amikből inspirációt lehet meríteni a mindennapi öltözködésünkhöz. Habár most odakint tombol a tél, de azért érdemes megfogadni néhány tanácsot a most következő editoriálból, hiszen már csak pár hónap és ismét beköszönt a tavasz. Nézzük meg, milyen ötleteket ajánl a brazil Vogue!
Három igazán extravagáns címlap
Mivel egyre jobban tör előre az internet és ezzel együtt az online sajtó, a nyomtatott magazinoknak egyre jobbnak és jobbnak kell lenniük, hogy meg tudjanak maradni a piacon. Ezért mindent bevetnek, hogy megfogják a közönségüket. Nincs ez másképp a divatlapokkal sem. Most olyan különleges címlapokat mutatok meg Nektek, amik garantáltan felkeltik az érdeklődéseteket!
A Vogue tabukat döntöget?
Manapság már nem számít olyan nagy dolognak, ha valamelyik híres hollywoodi színésznő levetkőzik valamelyik neves magazinnak. Az már kicsit furcsább, ha mindezt várandósan teszi meg. Az pedig a legszokatlanabb, ha ez egy olyan divatlap címlapján történik meg, mint a Vogue. Miranda Kerr ezzel a tettével, úgy látszik, történelmet írt. Nézzük meg pontosan, miért is számít ez különlegességnek!
Ugyanaz a ruha hat különböző címlapon II.
Bizonyára emlékeztek arra a Miu Miu ruhára, ami az elmúlt pár hónapban hatszor bukkant fel különböző magazinok címlapjain. A divat világát bemutató filmek után tudom, milyen nehezen megy az elkészítése egy tökéletesen kidolgozott borítónak. Na de mi történik akkor, ha ezek után a kiválasztott ruha még öt címlapon köszön vissza? Nézzük, most melyik márka kreációja jutott ugyanerre a sorsra!
A Vogue decemberi címlaplánya: Emma Watson!
Még szinte el sem kezdődött a november, máris napvilágot látott jó néhány decemberi újság címlapja. Ezek közé tartozik az angol Vogue is, melynek borítóján ezúttal egyik kedvenc színésznőnk, Emma Watson látható.
Palvin Barbara a jéghegy csúcsán
Értelmezhetjük szó szerint is a jéghegy csúcsát, de inkább úgy kell gondolni Palvin Barbara legújabb képeire, mint karrierjének egyik legkiemelkedőbb fotósorozata - méghozzá az orosz Vogue-ban!
Audrey Hepburn szerepében Anne Hathaway
„Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy nagyon bájos, ám rémült lány, aki egyedül élt névtelen macskájával.” Ezután a mondat után sokunkban már fel is zendül a Moon River könnyfakasztó dallama, miközben szinte magunk előtt látjuk a Reggeli Tiffanynál és Római vakáció nosztalgikus jeleneteit. Ha pedig nem így lenne, Anne Hathaway megmutatja nekünk a Vogue novemberi számában.
Rabszolgák és tűsarkas férfiak a Vogue-ban!
Gondoltátok volna, hogy a francia Vogue már a kilencvenedik születésnapját fogja ünnepelni ebben az évben? Ennek a jubileumi évfordulónak köszönhetően különleges fotósorozatokkal lepik meg a divatrajongó közönséget. Most, az aktuális októberi számban például a hét főbűn témáját értelmezték újra. Nézzük, milyen módon!
Férfiként pózol az ifjú Coppola!
Mindig örülök, ha olyan anyaggal találkozom egy-egy divatmagazinban, ami nemcsak a színésznőket és színészeket, hanem a rendezőket is bemutatja, kicsit közelebb hozza őket a filmjeik rajongóihoz, hiszen az ő feladatunk a film megalkotása. Most egy olyan ifjú rendezőnőt szeretnék nektek bemutatni, aki nemcsak tehetségével, hanem szépségével is kivívta a közönség szeretetét!
Ugyanaz a ruha hat különböző címlapon!
Mivel a divat világában az ősz olyan szerepet tölt be, mint az üzleti életben a január, így minden, magára valamit adó magazin igyekszik minél eredetibb címlapot készíteni. Mindegyik divatlap szerkesztői már hónapokkal előre kiválasztják a modellt és a ruhát. Ezért lepett meg, amikor hat, hasonló címlappal találkoztam az elmúlt hónapokban. Nézzük, melyek ezek!
A divatba is betört a 3D-mánia!- Videóval!
Úgy látszik, manapság már nem elég egy jól kidolgozott fotósorozat, egy érdekes cikk. A különböző divatmagazinok olvasóinak ennél is több kell. Elérkezett hát az idő, hogy a 2D-s technológiát felváltsák az eddig csak a mozikban hódító 3 dimenziós megoldások. Ma már ennek a vizuális technikának nemcsak a filmek terén van létjogosultsága. Nézzük, miről is van szó valójában!
Kleopátra a Vogue címlapján
Bizonyára minden divatrajongó epekedve várja már az év legfontosabb divatkiadványát, a Bibliát, vagyis a szeptemberi Vogue-ot. Mi most lerántjuk a leplet arról, kit láthattok majd az amerikai magazin címlapján. Nézzük, ki az a szerencsés színésznő, aki lehetőséget kapott, hogy a borítón mosolyoghasson!
A kezdetektől napjainkig - Vogue
A sokat emlegetett Vogue magazin egy 18 országban, mint például USA-ban, Franciaországban, Németországban, havonta megjelenő divat- és életmód magazin, amely foglalkozik még művészettel, kultúrával és politikával.
Lélegzetelállító fotósorozat a német Vogue-ban
Bizonyára titeket is elért már az idei év egyik nagy divatirányzata, az „Indián- láz”. Szinte minden divatház kijött egy-egy ilyen stílusú kollekcióval. Újra hódítanak a törzsi motívumok a ruhákon, kiegészítőkön. De a júliusi német Vogue hasábjain látható Welten Reise című fotósorozat nem mindennapi. Nézzük is meg közelebbről a képeket!
WC-fétisizmus a divatszakmában
Nemrég már megismerkedtünk Alexsandro Palombóval, az olasz karikaturistával. Akkor a divatfotós, Terry Richards botránya kapcsán készült képeket mutattuk be nektek, de fricskái a divatszakma számára azzal nem értek véget.
A Vogue top 10-es listája
A nagynevű amerikai divatmagazin felállította saját top 10-es listáját arról, melyik ruhadarab vagy kiegészítő kötelező eleme a ruhatárunknak. Persze, ők most se egy pénztárcakímélő megoldással rukkoltak el, de okosan mi is könnyen beszerezhetünk hasonló darabokat.
Basic Instinct by Kate Moss
Az angol Vogue áprilisi címlapján nem más tündököl, mint a szupermodell Kate Moss, 1993 óta immáron huszonkilencedszerre. Természetesen a magazin hasábjain is viszontláthatjuk, ugyanis egy egész divatanyag készült Anglia első számú modelljével.
Koszos modell mocskosul drága göncökben
A francia Vogue márciusi számának egyik alap témája a harc és háború lett. Ebből kifolyólag a modellt összepiszkolva méregdrága Balmain ruhákba öltöztették és kapták lencsevégre. Hol itt a hiba? Szerintünk sehol. Tökéletes ötlet, a megvalósítás is csillagos ötös. Csak kérdés, van-e olyan hadsereg, aki képes lenne ezt bevállalni? Kissé szürreális gondolat. Erről szól a Vogue!
Claudia Schiffer Frida reinkarnációja
Claudia Schiffer a német Vogue márciusi számában a mexikói származású festőnő, Frida Kahlo viseletébe bújt. Úgy tűnik, a topmodell már csak a mediterrán, latinos körökben érzi jól magát, ugyanis a Chanel 2010-es kampányában is torreádornak öltözött.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...