'Zene' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Prince, a divatdiktátor
Szexszimbólum, 157 centi és a számait tízezrek énekelték az augusztus 9-ei koncerten.
Benned megvan az a szükséges plusz?
Lehet, hallottatok már az ősztől hazánkban is elinduló legújabb énekes-tehetségkutató műsorról, amiben olyan sztárok tűntek fel, mint Leona Lewis, de vajon mit tudtok róla? Miben tér ez el az eddig látottaktól? Miért lesz majd érdemes leülni a televízió képernyője elé a hideg őszi estéken?
Rihanna a világító díva
Az énekesnő eddig legkülönlegesebb fellépő ruhája.
Gaga Tokióban is tarolt
Már egész rég írtunk róla, pedig Lady Gaga nem pihen. Tokióban ismét tízezreket kápráztatott el.
A Pletykacica bevadult
Időről időre körbejárják a netes társadalmat Taylor Momsen darkos képei. Legutóbb, pár napja a Vans Warped Touron lépett fel bandájával miniruhában és combközépig érő, szakadt harisnyában.
Jersey Shore: divatos a butaság?
Az MTV külföldön állítólag sikerrel futó sorozata, a Jersey Shore már annyira színvonal alattinak tűnik, hogy talán nem is lehet már alámenni. Az alaptörténet végtelenül egyszerű: fogj egy tengerparti házat, végy 8 egyszerű fiatalt, költöztesd őket össze és kreálj műbalhékat.
Sade, a Szerelem katonája visszatért
Sok év telt el úgy, hogy semmit nem hallhattunk a kilencvenes évek oly népszerű énekesnőjéről, Saderól. Most azonban új videoklippel és új albummal jelentkezett.
Lányok vigyázzatok – érkezik az új Zac Efron!
A tipikusnak éppen nem nevezhető latin szépfiú, Benjamin Rojas, Zac Efron helyére pályázik a fiatal női szívekben. Szőkés haj és kék szemek jellemzik a Disney új színészét. Nem utolsó sorban pedig énekelni is tud.
VIDEÓ! Kozsó tényleg ennyire naiv?
Kozsó kakukktojás a celeb világban, nehéz megítélnünk, vajon naiv-e vagy csak jó színész. A különböző vele készített interjúkban mindig elmondja, ma is tanult valamit, mikor valamilyen átlagos véleménnyel szembesítik. Most sem volt ez másképp.
Christina Aguilera és a szex gyűrű esete
Christina Aguilerának sikerült az, ami eddig Britneynek nem: tinisztárból dívára váltani, és elfogadtatni magát a 20 év feletti korosztállyal is. Már csak szűk 70 nap, és a boltokban új albuma, a Bionic.
Feltörekvőben a román zenei- és stílusérzék!
Román videoklipiek közt böngésztünk és kellemes csalódás ért minket. Erdélyi származásomnál fogva előszeretettel nézelődöm az ott hallgatott és nézett videoklipek közt, s gyakran tapasztalom, hogy nemcsak zeneileg, de stílus szempontjából is megállják a helyüket a nemzetközi piacon.
Viselj Winehouse-t!
Amy Winehouse valószínűtlen tervezőnek tűnhet. Most viszont egy új ötlettől vezérelve mégis divatdiktátorrá változik és egy egész kollekciót készít a Fred Perry sportruházat számára. Az énekesnő a kedvenc márkái közé sorolja az angol divatházat. Kíváncsian várjuk, mi sül ki a botrányairól híres Amy ötletéből!
Bemutatjuk Szuper Gagát!
Nappal Lady Gaga, de éjszaka Szuper Gaga! Vajon mit választott fegyverének legújabb szuperhősünk? Egy videokamerát és természetesen egy mikrofont. Hogy minek köszönhető ez az átalakulás, az most kiderül.
Exkluzív vázlatok: Armani Lady Gagának tervez
Az Armani szeret világhírű sztárokkal együtt dolgozni, így nem csoda, hogy Lady Gaga fellépő ruhái sem riasztották el a kihívásokat kedvelő világcéget.
Videó! Király Lindának az anyukája a stylistja
Király Linda édesanyját, Király Gabriella stylistot már bemutattuk Nektek a divat.hu-n. Ő is elmesélte, milyen szívesen dolgozik gyermekei külsőjének tökéletesítésén, és jó tanácsaival minden helyzetben a segítségükre van.
Zenész papák – modell gyerekek 3. rész
Soron következő összeállításunkban Zoe Kravitz tűnik fel. A sokat sejtető név hallatán a papa kilétét már el sem kell árulni
Britney, a porondmester
Idomítja közönségét
Egyszerűen Madonna
Egy különleges kiállítás Londonban
Franz Ferdinand és John Varvatos
Mindenki elégedett.
Fergie cipői
Az énekesnő saját cipőmárkát alkotott.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...