Ők diktálják a divatot, de hogy néznek ki?

A tervezők szezonról szezonra elkápráztatnak bennünket alkotásaikkal, de vajon saját magukon is alkalmazni tudják szuper ízlésüket?

Van, aki már annyira egyedi és bebetonozott stílust kreált magának, hogy nem is tud kikeveredni belőle.

Karl Lagerfeld John Galliano

Minden tiszteletem Karl Lagerfelddé, tényleg, de úgy érzem már képtelen tovább fokozni megjelenését. No, de a pálmát kétségtelenül John Galliano viszi. Nem elég, hogy próbáljuk megérteni a kifutón látott összeállításait, amelyek egyébként zseniálisak, még a saját megjelenésével is sokkol bennünket. Lehet, hogy saját jelmezeivel gúnyolja ki az egész divatvilágot?Domenico Dolce és Stefano Gabbana Alexander McQueen

Aztán itt vannak ők, Domenico Dolce és Stefano Gabbana, szétrobbanthatatlan páros a munkában és magánéletben egyaránt, akik ráadásul egyforma stílusban is öltöznek.
Alexander McQueen általában borotvált fejjel fogadja a tapsokat a bemutatók végén, és büszkén mutogatja rengeteg tetoválását. A kinézetéből senki sem sejthetné, hogy mekkora tervező, s munkái euró milliókat mozgatnak. Kedvenc viselete egyébként a farmer.

Valentino
Patricia Field

Valentino mindig kifgástalan eleganciával, legtöbbször öltönyben vagy szmokingban látható, ahogy egy igazi mesterhez illik.
Patricia Field, a Sex és New York stylistja sem fecsérli magára tehetségét. Sarah Jessica Parker öltöztetésében kimerülnek kreatív ötletei, s magát egy kicsit boszisan tálalja.

Vivienne Westwood Sonia Rykiel

A vöröshajú boszi néni stílust egyébként Vivienne Westwood is jól hozza, de Sonia Rykiel sem marad el mögöttük. Csodálatos művészek ők, akiknek nem saját megjelenésük a legfontosabb.


Marc Jacobs Jean Paul Gaultier

Marc Jacobs néha szoknyában jelenik meg, Jean Paul Gaultier a divat egykori fenegyereke pedig, aki ugyancsak szerette ezt a viseletet, mostanában mintha megkomolyodott volna. Felszedett jónéhány kilót, levetette csíkos pólóját és inkább feketében jár.Giorgio Armani Ralph Lauren Roberto Cavalli

A mindig elegáns Giorgio Armani sem válik meg a feketétől, maximum fehér ingre cseréli fekete rövidujjú pólóját, a szintén ősz halántékú Ralph Lauren és Roberto Cavalli azonban egy kicsit “playboyosabb “ fazont mutat.

Donatella Versace
Stella McCartney
Frida Giannini

Van még egy szilikonos Donatellánk, valamint tökéletes megjelenésű, fiatal tervezőnők, mint Stella McCartney, vagy Frida Giannini a Guccitól.

Szerinted ki a leghitelesebb? Ki képviseli leginkább alkotásait saját kinézetével is? Vagy kit érdekel, mit öltenek magukra, lényeg, amit a kifutóra küldenek?
Érdekel a véleményed!

Kapcsolódó cikkek:

Haute Couture bemutatók 2009 Párizs 1.rész »
Armani »
Sonia Rykiel 40. évfordulója »
Valentino »
Karl Lagerfeld »
Pamela Anderson és Vivienne Westwood »


Kapcsolódó képgalériák:

John Galliano
Karl Lagerfeld 2
Valentino 2
Patricia Field
Vivienne Westwood
Sonia Rykiel 2
JP Gaultier

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés