Újra támadnak a félmeztelen, dögös légikísérők

Az idei évben is piacra dobja a világ egyik legismertebb fapados légitársasága a legdögösebb stewardesseiről készült félmeztelen fotókat tartalmazó naptárát. A Ryanair az így befolyt összeget természetesen nem rakja zsebre, hanem inkább fogyatékos gyermekeket támogatnak a feltehetően nem csekély összeggel. Ilyen az, amikor a vetkőzés nem csak a szemnek jó.

A légitársaság által kiadott 2010-es naptárban ugyan nem profi modellek, hanem a cég légikisasszonyai pózolnak félmeztelenül, a kiadvány mégis nagy sikerre számíthat az előző évek tapasztalatai alapján. A Ryanair mindössze két éve fogott hozzá, hogy bevállalósabb munkatársait egy csokorban, egész pontosan naptárba gyűjtse, de az ötlet máris több mint 300 ezer fontot hozott a cégnek.Mint azt a cég vezérigazgatója, Michael O'Leary a sajtónak elmondta, a Ryanair munkatársai természetesen önként vállalkoztak erre a nemes gesztusra: a cég több mint 4 ezer munkatársa közül megközelítően 800-an jelentkeztek, de ez nem is meglepő, hiszen nem csak szép, de belevaló légikísérőkkel rendelkeznek, akik szívesen mutatják meg magukat, valamint vesznek részt egy hasonló nemes kezdeményezésben - mondta az igazgató.


A 2010-es Ryanair-naptárból összesen nagyjából 11 ezer darab készül, amit a cég hivatalos oldalán, valamint a járatokon lehet majd megvásárolni néhány héten belül. A cég szóvivője, Stephen McNamara úgy nyilatkozott, véleménye szerint az eddigi legdögösebb naptárat sikerült összeállítani, a csinos stewardessek közül volt, aki egész évben a fotózásra készült.

Kapcsolódó cikkek:

Mihalik Enikő meztelenül a Vogue Parisban »
Ciki vagy trendi… jóképű színészként női melleket varratni magunkra? »
Kate Moss félmeztelen cigánylányként pózol »
Sztárok teste nagyító alatt – Amy Winehouse »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés